Szállítási információk

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ 

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számitott 1 – 5 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron 1-4 hét

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Szállítás FOXPOST csomagautomatába

Várható szállítási idő: 1 - 3 munkanap (az automaták telítettségétől függően)

Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába és nem kell egész nap a futárra várnod. Amint átvehetővé válik a csomagod, a FOXPOST e-mailben, továbbá Viberen (ha elérhető a megadott telefonszámon) vagy SMS-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 4 napig átveheted a csomagod. A gyorsabb kiszállítás érdekében az automata választás során vedd figyelembe az automaták telítettségi színjelzését is.

Az automaták listáját és további információt a foxpost.hu/csomagautomatak oldalon találsz.

Folyamatban lévő szállítás állapotáról a FOXPOST ügyfélszolgálatánál tudsz érdeklődni:

POSTAI SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

A postai küldemény elveszését, részleges elveszését, megsérülését, vagy megsemmisülését a kézbesítéskor, a kézbesítési okiraton azonnal jeleznie kell. Ennek elmulasztása jogvesztéssel jár. Kézbesítési okirat hiányában, a küldeményre vonatkozó egyéb okirattal a posta felé jogvesztő határidőn belül – vagyis a kézbesítési naptól számított 3 napon belül – a kárt azonnal jeleznie kell.

Fenn tartjuk a jogot, szállítási partner utólagos módosítását, amennyiben a szolgáltatást valamelyik fél kifogása ellenére nem tudjuk biztosítani a pontos szállítási határidő betartását. 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL BUDAPEST VII.KERÜLETI IRODÁNKBAN

Várható szállítási idő: 1-2 munkanap

A rendelésedet átveheted személyesen budapesti irodánkban, nyitvatartási időben! Rendelésed összekészítése és átszállíttatása után e-mailben értesítünk. A rendelt terméket meg tudod tekinteni és azonnal el tudsz állni a vásárlástól. Az át nem vett rendelések összegét 14 napon belül térítjük vissza.

Fontos: Irodánkban csak előre megrendelt termékek átvételére és megtekintésére van lehetőség. További termékek megtekintése és termék cseréje nem lehetséges!